Amazon Quiz Answers Today – Contest Winners – OnePlus 6 Quiz Answers

Here we have Amazon Quiz Answers Today so you can answer all the questions easily in the amazon quiz. You can open amazon app on your mobile phone and can answer all of these 5 questions so you can win free shopping for 6 months. Get Amazon Quiz Answers Today. Amazon Quiz Today Answers along with Contest Winners List. You can find all the answers below in this post.

Almost every second day, Amazon organizes a contest in which user can win big prices by answering some simple questions. It is a lucky draw type contest so not everyone who answers correctly wins. But, they choose lucky winners from all those participants who have correctly answered all the questions. Usually, it doesn’t take more than 5 minutes to answer all the questions from Amazon App Contest. So, you should surely try your luck at Amazon quiz today.

Mostly, all the contests are on Amazon App Only Quiz programme so it is necessary to install Amazon mobile app in order to participate in the contest. As I have already told that questions they asks are not that hard so anyone can easily answer all of them. But, some peoples face difficulty in that so we have added correct Amazon Quiz Answers today in this post which will help you to answer correctly and win the quiz.

Amazon Quiz Answers today

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Cricket Quiz Answers

With today’s first IPL match, madness for cricket starts. Considering the madness for cricket, especially IPL in India, Amazon has brought a new quiz named Amazon Cricket Quiz. In the quiz, you are asked 7 simple question and once you answer all of them correctly you will win the lucky draw.

There will be a total of 25 peoples who will win the quiz and will get their prizes. Prizes are big enough to excite you but considering the userbase of Amazon, it is really tough to be the one who has won the price. There is very little chance of winning in Amazon Cricket Quiz but there is daily new amazon quiz so you can try your luck on the next day.

However, as you don’t have to follow a big procedure to get in tot he quiz so it is really worth to participate in the quiz. It won’t be taking more than 2 minutes for you to complete the quiz. But as if you are wondering what are the answers to questions asked in the quiz then let me tell you that they are very simple and you can answer all of them very easily.

Still, if you can’t do that then we have all the Amazon Cricket Quiz Answers below on this post in order to help you with questions and maximizing the chances of your winning.

1. In a full, uninterrupted T20 match, each bowler may bowl a max. of __ overs per innings?

Ans – 24

2. In a Super Over, which team bats first?

Ans – The team which batted second in the match

3. In cricket, what does the term Skipper refer to?

Ans – The team captain

4. In the context of cricket, what does T20 stand for?

Ans – Twenty-20 cricket

5. In T20 international matches, which batsman holds the record for most runs off of one over?

Ans – Yuvraj Singh

6. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, which cricket teams are playing today?

Ans – Tell you the names of the teams playing that day

7. What can Alexa NOT tell you about a cricket match?

Ans – Predict the outcome before the match.

Amazon Phillips GoAir Car Air Purifier Quiz Answers

Here are all the amazon Phillips GoAir car purifier quiz answers. The correct answers for the today’s quiz have been published here so you can answer all of the questions easily in order to maximize your chances of winning the contest.

You can win a Phillips GoAir car purifier if you win the contest.

1. Which of these is NOT a source of in-car air pollution?

Answer- Unicorn Dust

2.With the automatic switch on/off function, the Philips GoPure Compact 110 Car Air Purifier will switch on as soon as you start your car.

Answer- True

3.Which of these does the Philips GoPure car air purifier NOT reduce from your car?

Answer- Oxygen

4. What are the areas in your car where you can NOT mount the Philips GoPure car air purifier?

Answer- Spark Plug

5.Philips GoPure air purifiers are compatible with which of these cars?

Answer- All cars

Amazon Samsung Galaxy On7 Prime Quiz Answers

As you might know, Samsung just launched their new smartphone, Samsung Galaxy On7 Prime which is exclusively on Amazon India for purchase. Today, they came with amazon samsung galaxy on7 prime quiz for which we have published all the answers for each and every question.

You can use these amazon on7 prime quiz answers to make it sure that you have highest chances of winning.

1. Which of these is NOT a feature of the Samsung Galaxy On7 Prime?

Answer- Levitation

2. Where can you access ‘Samsung Mall’?

Answer- On your galaxy on7 prime

3. Which of these can you NOT do on Samsung Mall?

Answer- Analyze dream

4. What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?

Answer- 3GB and 4 GB

5. What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?

Answer- Gold and black

Amazon Veet Quiz Answers

In this post, you can find all the amazon veet quiz answers. Daily, amazon is coming with new quiz and contests in those you have to answer a few easy questions in order to win exciting prices. Today’s quiz has 5 easy questions and if you are able to answer all of them correctly then you can win a Veet Trimmer.

In the contest, all you have to do is, answer 5 very easy questions and if you get lucky, you will be winning a trimmer from Veet. The quiz is live today on amazon app and you can play it there if you want to try your luck. The quiz will be live for today only and tomorrow there will be another quiz by amazon so try to participate daily in amazon quiz so you can also win some good prizes from amazon. If you find any question in the veet quiz then you can check answer of that question below on this post as we have added all the amazon veet quiz answers for today.

1. Which of these is NOT a method of hair removal?

Ans- Deep sea diving

2. Which of these would prepare your skin for a more comfortable hair trimming routine?

Ans- Hydrating the area with warm water and drying

3. Which of these areas can you NOT use the Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer on?

Ans- Marble Floors

4. The Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer is waterproof, hence can be used in Shower?

Ans- True

5. Which of these is a feature of the Veet Sensitive Touch Expert Beauty Trimmer?

Ans- 2-sided inclinable precision head

Honor View 10 Quiz Answers

Honor comes with a new smartphone, Honor View 10 which is packed with a lot of specifications and will be available for a price of Rs.29999. The phone will be available at amazon very soon but before that amazon has organized a quiz on it which gives you a chance to win the phone by answering a few questions. In this post, you can find all the Amazon honor View 10 quiz answers which will help you in Amazon App Honor Gamebox.

1. The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer-   Artificial intelligence

2.  Which chipset does the Honor View 10 have?

Answer- Kirin 970 AI chipset

3.What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10?

Answer-6GB + 128 GB ROM

4. Which of these is NOT a feature of the Honor View 10?

Answer-Portable Fondue Pot

5.Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots?

Answer- Yes

Amazon Set Wet Quiz Answers

Hey guys, today we are back with all new, Amazon Set Wet quiz answers for today’s quiz. you can enter the contest to win Rs.5000 if you get lucky. the contest is available in amazon app itself and you can answer all of the questions very easily. Moreover, as we have added all of the amazon set wet quiz answers so you can simply answer them completely correctly if you are confused about the questions.

1. Who is the brand ambassador for Set Wet Wax?

Ans: Ranveer Singh

2. Which of these is NOT a hairstyle for men?

Ans: Peacock

3. Which of these are ingredients in Set Wet Wax?

Ans: Water and Gel

4. 3 of the below statements are myths and one is a fact. Identify the fact.

Ans: Hair wax allows both matte and glossy texture

5. Which of these is NOT a type of hair styling product?

Ans: Rock

Amazon TCL Quiz Answers

It’s amazon quiz time for 27th December in which you have got a chance to get a TCL 109.3 cm (43 inches) L43P2US 4K UHD LED Smart TV as a prize in the contest. The quiz is organized today with very easy questions which you have to answer in order to win the contest. However, below you can find all the contest details along with Amazon TCL Quiz answers so you can answer them correctly.

In the today’s quiz, you will be getting a TCL 43″ 4K UHD TV as Prize which is quite good so you can open the amazon app and can answer the questions in the Amazon TCL Quiz by opening the quiz page in the app. In case, you don’t find it then let me tell you that it is located in the middle of the amazon app so scroll to the bottom of the page by check every banner on amazon app.

1. In which century was the TV invented?

Ans- 20th Century

2. Which of these popular TV shows is NOT based on a Novel?

Ans- F.R.I.E.N.D.S

3. How many times in 4K TV resolution better than a a FULL HD TV resolution?

Ans- 4 Times

4. Which of these can you NOT do on a TCL 4K Smart TV?

Ans- Fly to the moon

5. How many service centers does TCL have across India?

Ans- 180+

Amazon Lifelong Quiz Answers

Here are today’s Amazon Lifelong Quiz Answers which gives you chance to win a new Lifelong massager by answering 5 questions in the contest. The quiz is live today, participate now get a chance to win if you answer all of the answers correctly and among a few lucky winners.

1- Which is NOT a physical effect of using a Lifelong massager?

Ans- Mobile Charging

2- Lifelong massagers help in relieving stress by

Ans- Reflexology technology

3- Which is the largest muscle in the human body?

Ans- Gluteus maximum

4- Which of the following activities would cause the most physical stress?

Ans- Rigorous physical activity like aerobics

5- Which of the following is a form of Japanese massage?

Ans- Shiatsu

Amazon Alcatel A5 Quiz Answers

Today, amazon is back with another quiz time with easy answers which let you win the new Alcatel A5 smartphone by answering 5 simple questions. Here we have all of the Amazon Alcatel A5 Quiz Answers so you can answer to them easily and can win the best price from the contest.

1- The Alctael A5 allows you to replace its modular back covers (MODs), which add distinctive features to the phone. What are the MODs currently available for the A5?

Ans- Power+ MOD and LED MOD

2- With the Power+ MOD, how much battery would the A5 have in total?

Ans- 5900 mAh

3- The Alcatel A5’s finger print sensor’s customization feature lets you launch an app with each of your fingerprints

Ans- True

4- Which of these LED MOD feature lets you sync your music to your LED lights?

Ans- Light Show

5- How can you capture the colors around you on your LED MOD cover?

Ans- By clicking a picture

Amazon Olay Quiz Answers

Hey guys, Amazon’s 22nd December Quiz, Amazon Olay Quiz Answers Updated on this page. You can take help of this to answer all of the questions in Amazon App contest which gives you a chance to win Rs.5000 by answering these simple questions.

1- Which of these components help fight ageing?

Ans- Anti-oxidants

2- Which of these signs of ageing does Olay NOT target?

Ans- Memory Loss

3- What was the Olay brand originally known as?

Ans- Oil of Olay

4- Which of these is NOT a range of Olay products?

Ans- Youth Cream

5- The key ingredients in Olay products, VitaNiacin is a combination of?

Ans- Vitamins

Amazon Gift Card Quiz Answers

Amazon Gift Card Quiz Answers are here to help you give the answer to all of the questions in today’s amazon quiz. The quiz is amazon app only contest so you need to login there in order to play the quiz. If you answer all of them correctly then you can win Rs.1000 balance. There will be total 200 winners in the contest.

1. Once claimed, Amazon Gift Cards get added as Amazon pay Balance.

Ans.- True

2. The Amazon Gift Cards store in India does NOT include cards for which of these occasions?

Ans.- Black Friday

3. Amazon Gift Card are NOT available in which of the following physical formats?

Ans.- Kryptonite

4.The recently launched ‘Schedule e-gift cards’ feature allows you to schedule email Gift Cards for a future delivery date of up to 3 months.

Ans. True

5. Which of the following is NOT a benefit of using Amazon Email Gift Cards?

Ans.- Free hugs with every purchase.

Amazon Logitech Quiz Answers

Here today we have Amazon Logitech quiz answers. Answer them correctly in Amazon app to win Rs.5000 Amazon Pay Balance. The contest will run till 11th Jan 2018.

1. How Long Does a Full charged MX Master 2s Last?

  • About 70 Days

2. How long does it charge the MX Anywhere for an entire day?

  • 3 Minutes

3. Which of he following is NOT gaming gear?

  • Ping Pong Ball

4. Which of the following is popular video gaming event?

  • Nvidia Gamer Connect

5. How Many Device can the MX Anywhere 2s mouse be paired with?

  • 3 Devices

Amazon Saffola Quiz Answers

The Saffola Quiz Time is here with simple questions which need to be answered to win Rs.5000 if you get lucky. We have all the Amazon Saffola Quiz Answers for today’s quiz, do check them to give answers to today’s quiz easily.

1. Which of these is not a vitamin?

  • Vitamin W

2. Saffola Activ Slimming Nutri-Shake is Soy free, Gluten free and has no artificial flavor, colour added preservatives

  • True

3. Which of the following can significantly help a person lose weight?

  • Consuming Saffola Active Slimming Nutru-Shake

4. Which of the following benefits can be availed for free when you buy the Saffola Active Slimming Nutri-Shake 400g Pack?

  • Free 2 week nutritionist consultation

5. Which of the following is a direct source of a vitamin(s)?

  • The sun

Amazon Ferrari Quiz Answers

It seems amazon is not gonna stop their daily contests anytime soon. They are organizing a new quiz every day which gives the users of amazon a chance to win exciting price by answering a few very simple questions. Today, they have amazon Ferrari Quiz in which users can win Scuderia Ferrari Watch.

In the contest all users have to do is that they have to give correct Amazon Scuderia Ferrari Watch Quiz Answers after that if they are lucky they will win what they deserve. So here we have all the quiz answers that you need to answer in the amazon app.

1. Who is the founder of the Italian sports car manufacturer Ferrari?

  • Enzo Ferrari

2. Which sport is Ferrari most famously associated with?

  • Motorsport

3. What is the famous logo for Ferrari race team?

  • The Prancing Horse

4. The colors most associated with the Ferrari are

  • Red and yellow

5. What are the supporters of Scuderia Ferrari in Formula One known as?

  • Tifosi

6. When is the Amazon fashion wardrobe refresh sale starting?

  • 22 Dec, 2017

Amazon Youbella Party Jewellery Quiz Answers

It’s 16th December and as any other today as well Amazon has a new quiz which let you win an exciting prize by answering some simple questions. Today’s contest winners will get Youbella Party Jewellery Set. Here in this post, we have all the Amazon Youbella Party Jewellery Quiz answers so you can answer easily.

1. A close-fitting neckpiece worn around the neck is called

  • Choker

2. Which of these is NOT a kind of earing?

  • Lairat

3. For rose gold jewellery ____________ is mixed with gold to give its distinct pinkish colour

  • Copper

4. When is the Amazon fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

  • 22 Dec, 2017

5. With more than 5 lakh styles Amazon India is India’s largest online Jewellery store

  • True

Amazon Fashion Quiz Answers

Amazon has announced their sale focused on fashion products, named wardrobe refresh sale between 22-25th December. But, before that here is an amazon quiz based on fashion sale. In the quiz, 100 peoples can win Rs.1000 by simply answering some simple questions. So, on this page, we have all the Amazon Fashion Quiz Answers so you can finish the contest on Amazon very easily.

1- Who created the first pair of blue jeans?

Ans- Levis Strauss

2- What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called?

Ans- Rheson

3- Where would you wear espadrilles?

Ans- On your feet

4- What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?

Ans- Culottes

5- When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting?

Ans- 22 December 2017

Amazon Star Wars Quiz Answers

Here is another Quiz for 14th December at Amazon. Get a chance to win Star Wars Lightsaber by giving correct Amazon Star Wars Quiz Answers. The quiz is organized as the much-awaited movie ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’ is going to release. So, here’s your chance to win the contest with all the correct quiz answers.

1. Who is Kylo Ren’s Father?

  • Han Solo

2.Who is training Rey to be a Jedi?

  • luke skywalker

3. Who among these is the leader of the First order?

  • Supreme Leader Snoke

4. What is the color of Kylo Ren’s lightsaber?

  • Red

5. What is the release date of the movie ‘Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’?

  • 15th December

Amazon Year End Quiz Answers

Amazon has the best quiz of the year live on amazon app. Today’s quiz gives users a chance to win 1 year’s free shopping in the contest. One can win in the contest and can get Rs.10,000 credited to Amazon Pay balance every month. The contest is live on 29th December and it is the best chance you have got at amazon to win a big price. Here we have all the Amazon Year End Quiz Answers so you don’t go wrong while answering today’s answers.

1- Which of these Indian state did NOT have a State election in 2017?

– Uttar Pradesh

2- Who was declared the President of India in July 2017?

  • Ram Nath Kovind

3- Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017?

  • India

4- Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide?

  • Dangal

5- Who among them did NOT win a Nobel price on 2017?

  • Kailash Satyarthi

6- Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017?

  • – Goods and Services Tax

7- In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecraft in their orbits in a single mission. How many spacecraft did they launch in one go?

  • 104

Amazon Pay Quiz Answers

Today Amazon comes with a quiz which gives you a chance to win Rs.1000 in Amazon Pay. The answers of the quiz revolve around Amazon Pay, or to be more specific it is all about Load Cash at Doorstep service of Amazon. So here we have added all the Amazon Pay Quiz Answer which you can use while answering to maximize your chance of winning.

The Amazon Pay Quiz has just 5 questions and user need to gives an answer to them. All of them are very easy and one can answer very easily. Yet, we have added all the answers so if you find it hard then you can simply look at the answers here on this page.

1- Weekend deals powered by Amazon Pay get you up to 50% cashback on food orders & movie tickets on websites/apps like Faasos, bookMyShow & more.

Ans- True

2- Which of the following payment method can NOT be used for paying on partner websites/apps using Amazon Pay?

Ans- Gold

3- For booking movie tickets, which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment yet?

Ans- Your friend’s home theater

4- While booking movie tickets on BookMyShow using Amazon Pay, what is the maximum cashback you can currently get?

Ans- Rs.125

5- While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner stes and apps, what login credentials would you use?

Ans- Amazon.in Username and Password.

Amazon Treo Glass Set Quiz Answers

Amazon Treo Glass Set Quiz Answers for the quiz of 13th December 2017. The quiz is live today on Amazon Mobile App. Lucky users who answer to all of the questions correctly will win a Treo Glass Set in the quiz. Here we have all of the answers for today’s Amazon quiz. We have answers to them correctly so you don’t have to put your efforts in answering to them. As usual, only lucky winners will win the contest still, make sure you answer them correctly to maximize your chances of winning.

1. Which of these products are NOT offered by Treo?

  • Spaceships

2. Which of these phrases are associated with the brand Treo?

  • Next generation glassware

3. While ordering a drink, what would the phrase ‘on the rocks’ imply?

  • A drink served over ice cubes

4. Which of these is not a type of glass?

  • Violin

5. At a family gathering, raising a glass filled with a drink would mean?

  • Raising a toast

Amazon OnePlus 5T Quiz Answers

Here is big Amazon 10th December quiz to let you win a OnePlus 5T Star Wars Edition. We have added all the Amazon OnePlus 5T Quiz Answers today.

You can answer to them all and can win a limited edition of OnePlus 5t smartphone.

1. What is the colour of the alert slider of the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition?

Red

2. In Star Wars paralance, what is common between Luke, Qui-Gon and Obi-Wan?

They are Jedis

3. What is the pre-installed theme in the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition Phone?

Star Wars

4. What is the name of Han Solo’s son who features in the Last Jedi?

Kylo Ren

5. When does the sale for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition begin

Amazon Nivea Quiz Answers

Today we have Amazon Nivea Quiz Answers which let you win Rs.5000. This is the quiz of the day for 11th December 2017. One can easily answer some of the simple amazon questions and can win Rs.5000 if he/she gets lucky.

In the contest, all the Amazon users who give correct answers to all the questions will get a chance to win Rs.5000. If you are finding it hard to answer then here we have amazon Nivea quiz answers so you can answer to them easily.

1. Which of these ingredients is NOT present in Nivea body lotions?

  • Rose petals

2. For how long do Nivea body lotions promise to keep your skin moisturized?

  • 24 Hours

3. Which of these is not a flavor of Nivea lip balms?

  • Cola

4. Which colour was first Nivea cream tin?

  • Yellow

5. The brand name Nivea is derived from Latin word Nivis which means.?

  • Snow

Amazon InFocus Quiz Answers

InFocus is going to launch their new smartphone in India which will be available for purchase online at Amazon. The smartphone is named as Vision 3 and it is yet to available for purchase. Before the actual launch, Amazon has organized a quiz on it in which user need to give answers to some simple questions o they can win a brand new smartphone from InFocus. The contest is based on specifications of InFocus Vision 3 and user need to guess them and answer to them to win the new Vision 3. In case, you are finding it difficult to answer then here we will help you as we have all the correct Amazon InFocus Quiz Answers so you don’t lose this chance of winning a smartphone.

There are just 5 questions which you have to answer and I’m sure that it won’t take more than 5 minutes of you to answer them as we will help you in that so you don’t have to guess the answers anymore. As this is a matter of just 5 questions and 2 minutes which leads to a new smartphone, it is totally worth to spend time in answering them.

However, you can try to give Amazon InFocus Quiz answers on your own but if it is looking difficult to you then you can use the help of this page as have added all the correct answers on this page which will help you in winning.

1. What is the aspect ratio of the InFocus Vision 3 display?

  • 18:9

2. How much RAM does the Vision 3

 

have?

  • 2 GB

3. What is the screen size of Vision 3?

  • 5.7 Inches

4. Does the Infocus Vision 3 have a fingerprint sensor?

  • Yes

5. What is the configuration of the rear camera on Vision 3?

  • 13 MP + 5 MP Dual Camera

Amazon OnePlus 6 Quiz Answers

OnePlus 6 smartphone will launch on 17th May and will be available for sale from 21st May. The smartphone can be purchased online from Amazon. Before that amazon will give you a chnace to win it in amazon quiz.

How to Participate & Win Amazon Quiz

  1. Visit Amazon By Clicking here
  2. Click on Quiz banner on top right
  3. Now check if the contest is app only or not
  4. Now click on Play Now button
  5. Start playing and answer all question correctly to win.
  6. You can check all Amazon Coupons here.

Amazon Quiz Winners List April 2018

Daily, there are a lot of Amazon users who answer all the questions correctly. After that Amazon selects some of the lucky winners among these. So, it’s not confirmed that you will win even after you have answered all the questions correctly.

It totally depends on luck who will win or not. But, giving correct amazon quiz answers doesn’t take more than 5 min so you can always try your luck o win exciting price from Amazon.

After few days of the contest, Amazon declares, the winners list so you can check the winner list on Amazon itself. Below you can find a link to Amazon contest winners list.

Check Winners

You can bookmark the page for all Amazon Quiz Answers today as we will keep updating this page daily. Here you can find all the correct answers along with complete details and terms and conditions of the Today Amazon Quiz contest.

Leave a Comment